Dit is Pomaz

Sinds 1977 ondersteunt Pomaz zwembadbouwers en zwembadinstallerende bedrijven in de Benelux met een uitgebreid en kwalitatief assortiment zwembadcomponenten. Pomaz levert materialen voor zowel privé als openbare zwembaden.

Een kwalitatief hoogwaardig assortiment is voor ons vanzelfsprekend. Waarmee wij écht het verschil willen maken, is service. Dagelijks zetten we alles op alles om de zwembadbouwer zowel op commercieel als op technisch gebied bij te staan. Door kennis en inzichten te delen en dicht bij onze partners te staan, blijven we innovatief en kunnen we steeds jouw vraag én die van jouw eindklant beantwoorden.

Het team

Het Pomaz-team is een ervaren groep die bestaat uit technische en commerciële experts. Specialisten met een gemeenschappelijke passie: zwembaden. Allemaal samen staan we klaar om jouw, de zwembadbouwer, te helpen met productinformatie en knowhow. Of het nu gaat om particuliere zwembaden of openbare zwembaden, alles draait om kennis en samen weten we er alles van.

Pollet Pool Group

Sinds 21 augustus 2019 is Pomaz BV onderdeel van Pollet Pool Group. Een overname die twee marktleiders in distributie van zwembadartikelen in de Benelux samenbrengt.

Pollet Pool Group maakt deel uit van Pollet Group. De groep rond Jacques Pollet en onder leiding van Sofie Pollet, heeft vestigingen in 17 landen en is actief binnen 3 markten: waterbehandeling, de medische industrie en zwembaden. Pollet Water Group bundelt 30 bedrijven actief in waterbehandeling. Pollet Medical Group bestaat uit 6 gespecialiseerde medisch georiënteerde bedrijven.
Pollet Pool Group tenslotte bewerkt de markt van zwembadbouwers met 8 distributiebedrijven in België, Nederland, Duitsland, Denemarken, Spanje, Portugal, UK en Angola.

Naast een stevige distributiepoot maken ook 2 fabrikanten deel uit van Pollet Pool Group. Het Nederlandse Aquadeck produceert zwembadafdekkingen op maat. Niveko in Tsjechië is producent van high-end ‘custom-made mono pools’.

De filosofie van Pomaz gaat hand in hand met die van Pollet Pool Group: dicht bij de zwembadbouwer staan met een goed en uitgebalanceerd assortiment én de klant maximaal ondersteunen op álle vlakken. Van snel leveren tot online ondersteuning, een uitgebreid scholingsprogramma en vergaande ondersteuning voor en na de levering. Kortom: supporting pool builders.