Welkom op de zwembadschool

Pomaz ziet inzicht en kennis als één van haar pijlers. Kennis over de branche en productkennis bepaalt immers de kwaliteit van het eindproduct en het niveau van ondersteuning. Met veel enthousiasme en interesse volgen wij derhalve alle ontwikkelingen op ons vakgebied. Sterker nog; we signaleren ze en proberen ze toe te passen in onze markt, daar waar wij denken dat ze passen binnen de eisen en wensen van alle betrokken partijen, van zwembadbezitter, tot zwembadbouwer, groothandel en fabrikant.

Kortom; Pomaz streeft altijd naar en investeert continue in een hoog kennisniveau. Deze kennis delen wij graag met onze klanten. Pomaz biedt dan ook een uitgebreid scholingsprogramma wat we aanbieden voor u, uw monteurs en nieuwe medewerkers. We proberen jaarlijks een compleet scholingsprogramma te maken met nieuwe producten of technieken. Daarnaast kunnen we inmiddels terugvallen op tal van bestaande scholingen. Scholing op maat, afgestemd op uw behoeften, kan ook!

Heeft u een speciaal verzoek of mist u iets in ons scholingsprogramma? Geef het aan ons door! Wij nemen dan contact met u op.