Mijn Pomaz

Mijn Pomaz is een allesomvattend platform, uw persoonlijke omgeving bij en binnen Pomaz. Het is dus veel meer dan een webshop alleen, het is ook een database van informatie op vele fronten. En dat is precies wat we u willen bieden, kennis en inzicht. Wij hebben gezocht naar een overzichtelijke omgeving, met uitgebreide snel te vinden productinformatie, overzicht op order en prijsniveau, kennisoverdracht, media-aanbod, etc.

Hoe werkt Mijn Pomaz? Bekijk hier de volledige demo.
Bekijk hier de zoekfuncties binnen Mijn Pomaz.
Wat kan ik zien in de klantenkaart en hoe kan ik snel bestellen?
Welke informatie kan ik downloaden?

Wat zijn uw voordelen binnen Mijn Pomaz?

  • 24/7 toegang tot onze producten, om de voorraad te raadplegen en te bestellen.
  • 24/7 toegang tot onze productinformatie, snel en logisch te vinden.
  • 24/7 toegang tot uw orderoverzicht (voor nu alleen de orders die via de webshop besteld zijn, binnenkort al uw orders).
  • U kunt zoeken op diverse criteria, merk, 2 woorden, leveranciers(product)nummer, etc.
  • U kunt snel bestellen door alleen artikelnummer en aantal in te vullen; typ, klik en klaar.
  • U kunt meerdere lijsten samenstellen om deze vervolgens op het door u gewenste moment te bestellen, ideaal om bv. een onderscheid in een normale of projectorder te maken. U bepaalt zelf wanneer u de lijst bestelt (naar winkelwagen) en/of dat u de lijst bewaart.
  • U kunt via FAQ diverse antwoorden/oplossingen terugvinden op vaak gestelde vragen.
  • Wij bieden u meerdere media ter download aan, van catalogus tot diverse formulieren.
  • U kunt mede invloed uitoefenen op de inhoud, omdat u iets niet handig vindt of omdat u bv. een document/product mist. U kunt dat snel en eenvoudig melden door de ‘Ik mis iets’ knop aan de zijkant van uw scherm te gebruiken, uw mening en input wordt gewaardeerd.

En er komt nog veel meer binnenkort…..

U bent klant bij Pomaz, maar u heeft nog geen Mijn Pomaz account?

U wilt direct inloggen in Mijn Pomaz?